HSKH:n Tehis Epis

Laskiaistiistaina 4.3. uskaltauduttiin Mingin kanssa ensimmäisen kerran kisaamaan “kotihallin” ulkopuolelle ja osallistuttiin HSKP:n Tehis Epiksiin Vantaalla. Alunperin oli tarkoitus ilmoittaa Ming sekä mölleihin että kisaaviin, mutta paikan päällä totesin koirakoiden määrän olevan niin suuri, että otin vain yhden startin mölleissä. Kisaavien luokat olivat möllien jälkeen ja jos niihin oltaisiin jääty, ilta olisi venynyt tosi myöhäiseksi. Ming teki perusvarman virheettömän suorituksen, sillä ei rikottu radan nopeusennätystä :D mutta päästiin vajaa pari sekuntia alle ihanneajan ja lopullinen sijoitus oli 15. Mini-mölleissä koirakoita oli yhteensä 46.

Yume oli myös mukana ja sen ilmoitin putkiralliin. Putkirallissa radalla oli ainoastaan 12 putkea jotka piti suorittaa oikeassa järjestyksessä, hyvää harjoitusta kisatilanteesta nuorelle koiralle. Yume suoritti putkirallin hyväksytysti. :)

Ming hyppää. Kuva on otettu aikaisemmin treeneissä.

Ming hyppää. Kuva on otettu aikaisemmin treeneissä.